Nationale Academie voor Media en MaatschappijDe opleiding Anti Pest Coördinator is een initiatief van de Nationale Academie voor Media en Maatschappij. Deelnemers werken in of met het primair en voortgezet onderwijs zoals jeugdzorg, leerkrachten, docenten, onderwijsondersteund personeel, GGD, buro HALT e.a.

Ieder jaar hebben de Anti Pest Coördinatoren de deskundigheidsbevorderings-bijeenkomst.

De kosten zijn 1295,- euro. Bent u Nationaal MediaCoach dan betaalt u 1195,- euro.
  • Lesdata najaar 2024: Dinsdag 15 oktober, Dinsdag 5 november, Dinsdag 19 november en Dinsdag 26 november.
    De sessies van 15 oktober en 26 november vinden plaats in de Aristo Zalen Utrecht (NS Station Lunetten). De andere 2 sessies (5 november en 19 november) van de opleiding worden via Zoom gegeven.
  • Tijden: 13.00 - 16.00 uur
  • Ben je reeds door een andere organisatie opgeleid als Anti Pest Coördinator? De Academie certificeert je wanneer je deelneemt aan de jaarlijkse terugkomdagen. Neem op voorhand even contact op om te overleggen over jouw deelname en certificering: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Evaluatierapport; 'Goed' tot 'Uitstekend'! 
De Opleiding Anti Pest Coördinator wordt door een grote meerderheid als ‘goed’ en zelfs ‘uitstekend’ beoordeeld, op basis van de ‘boeiende praktijkvoorbeelden’, de ‘onderhoudende manier van lesgeven en presenteren’ en blijkt inspirerend door de ‘ervaringen van medecursisten’.